Ποιοι είμαστε

Ασφαλιστικό Πρακτορείο Κορακιανίτη, Ζάκυνθος

Κορακιανίτη Σπυριδούλα

Είμαι οικονομολόγος απόφοιτος του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχω πιστοποιήσεις μεταπτυχιακών σεμιναρίων στη Συμπεριφορική Οικονομική και στον Χρηματοικονομικό σχεδιασμό από το Πανεπιστήμιο Πειραιά καθώς και Πιστοποίηση Οικονομολόγου Μελετητή από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Τέλος, κατέχω πιστοποίηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας Οικονομικής Επιστήμης από το ΕΑΠ.

Ασκώ το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή από το 2004 και έχω αριθμό ειδικού μητρώου στο Επιμελητήριο Ζακύνθου, 5. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια financial planning και έχω εκπαιδευτεί στην μελέτη ασφαλιστικών αναγκών με σκοπό την εξεύρεση της βέλτιστης λύσης για τον πελάτη.

Στο βιογραφικό μου προτίμησα να απευθυνθώ σε εσάς σε πρώτο πρόσωπο καθώς η συνεισφορά του ασφαλιστικού συμβούλου είναι ακριβώς αυτή. Μια άμεση, ξεκάθαρη και αξιόπιστη επαγγελματική σχέση με τον ασφαλιζόμενο. Στην πραγματικότητα θεωρώ ότι έχω μεγαλώσει μέσα στον θεσμό των ασφαλίσεων καθώς είμαι δεύτερη γενιά ασφαλιστικού συμβούλου. Αγάπησα αυτό το επάγγελμα για τον ανθρωποκεντρικό του χαρακτήρα και πιστεύω ότι η απόσταση ενός ανασφάλιστου από έναν ασφαλισμένο είναι απλά... η ενημέρωση.

Το γραφείο μας

Η φυσική μας έδρα βρίσκεται στην Ζάκυνθο, στην οδό Λομβάρδου 30. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους επικοινωνίας έχουμε αποκτήσει πελάτες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, καθώς επίσης έχουμε συνεργασία και με Έλληνες του εξωτερικού που μας εμπιστεύτηκαν την ασφάλιση περιουσιακών τους στοιχείων στην Ελλάδα. Η νέα πραγματικότητα μας έκανε, χρησιμοποιώντας τηλεδιασκέψεις μέσα από διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες, να βρεθούμε άμεσα κοντά στους πελάτες μας και να τους προσφέρουμε ποιοτική εξυπηρέτηση στον τομέα των ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Θέσεις εργασίας

Στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης και ενίσχυσης των δραστηριοτήτων μας, αναζητούμε πάντοτε νέους συνεργάτες με επικοινωνιακές δεξιότητες, επαγγελματική συνέπεια, όρεξη για δουλειά και διάθεση για εξέλιξη, για να ενταχθούν στο δυναμικό του Ασφαλιστικού Πρακτορείου Κορακιανίτη. Αν επιθυμείτε να εργαστείτε μαζί μας, θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σας στο info@korakianitiagency.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ